Recunosc, am consumat! Dorian Popa a ieșit cu prima reacție după ce a fost găsit drogat la volan13Foto1Video© observatornews.ro

Recunosc, am consumat! Dorian Popa a ieșit cu prima reacție după ce a fost găsit drogat la volan

, 16 știri, 16 vizualizări

Vlogger-ul a fost oprit de polițiști și supus drug test-ului, la care a ieșit pozitiv. Ulterior, în urma analizelor realizate, s-a confirmat că Dorian Popa a consumat canabis. Au existat și voci din fotbal care au comentat situația Dorian, precum Gigi Becali, care l-a condamnat pentru ceea ce a făcut și a spus că ar trebui să plătească cu închisarea, dar și fostul șef LPF, Dumitru Dragomir, care însă i-a luat apărarea.

La mai bine de o săptămână de la momentul în care a fost oprit de polițiști, Dorian Popa a oferit și o primă reacție în acest sens, prin intermediul unui vlog postat pe canalul său de YouTube, în care a explicat situația. Vlogger-ul a relatat momentul în care a fost tras pe dreapta și a explicat și de ce a fost găsit de autorități în lenjerie intimă și halat la volan.

„Am fost oprit de poliție și am ieșit pozitiv la canabis, discuția trebuia să o am de ceva vreme cu voi, dar veți înțelege de ce am ales să o fac abia acum. Vreau să îmi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, tuturor celor care își încep diminețile cu vlogurile mele. Am greșit indiscutabil, la vârsta și experiența de viață pe care le am, clar nu am circumstanțe atenuante.

Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența pe care le am
Dorian Popa,
Dorian Popa: Recunoaște că a consumat canabis VIDEO