Românul Adrian Stoica a câștigat America’s Got Talent! Cum a reușit să cucerească publicul și jurații: „A fost adorabil”16Foto2Video© romaniatv.net

Românul Adrian Stoica a câștigat America’s Got Talent! Cum a reușit să cucerească publicul și jurații: „A fost adorabil”

, 19 știri, 29 vizualizări

După Ana-Maria Mărgean, tânără ventriloc, un alt român reușește să cucerească juriul și audiența de la America’s Got Talent. De această dată este vorba despre Adrian Stoica. Bărbatul și cățelușa lui Hurricane au reușit să pună în scenă un număr incredibil, care le-a adus în cele din urmă victoria. Miercuri noapte, românul a fost încoronat drept câștigător al sezonului 18 America’s Got Talent și a plecat acasă cu premiul cel mare în valoare de 1 milion de dolari.

Adrian Stoica are 45 de ani și s-a născut în Brașov, însă de mai bine de două decenii locuiește în Italia. Bărbatul este dresor și este un mare iubitor de animale. După cum chiar el a declarat, talentul său este de a comunica și a se înțelege cu patrupedele. Câinii sunt marea lui pasiune și spune că se înțelege cu ei la fel cum o face și cu un om. Pe scena America’s Got Talent, alături de Adrian Stoica a stat și cățelușa Hurricane, care l-a ajutat să pună mâna pe premiul cel mare.

Adrian Stoica a ajuns în finala America’s Got Talent datorită numerelor sale de dresaj pe care le-a prezentat în etapele anterioare și care au cucerit publicul. Alături de alți 10 concurenți, acesta s-a luptat în marea finală pentru premiul cel mare de 1 milion de dolari și șansa de a susține un spectacol în Las Vegas.