Rudy Giuliani merge să se predea autorităților judiciare în cazul de subversiune electorală a lui Donald Trump5Foto© hotnews.ro

Rudy Giuliani merge să se predea autorităților judiciare în cazul de subversiune electorală a lui Donald Trump

, 7 știri, 66 vizualizări

Fostul președinte Donald Trump plănuiește să se predea la închisoarea din comitatul Fulton joi, au declarat pentru CNN două surse familiare cu acest plan. Trump a confirmat luni planurile de predare a sa pe Truth Social. ”Voi merge joi la Atlanta, Georgia, pentru a fi ARESTAT de un procuror de stânga radicală, Fani Willis", a scris Trump pe rețeaua de socializare.

Această dată a fost stabilită în timpul negocierilor purtate astăzi cu biroul procurorului districtual cu privire la cauțiunea de consimțământ și condițiile de eliberare a sa. Prima dezbatere republicană este programată pentru miercuri seară. Trump a declarat că nu intenționează să participe, transmite news.ro.

Cazul de subversiune electorală din comitatul Fulton marchează prima dată când condițiile de eliberare a lui Donald Trump au inclus o cauțiune în numerar și interzicerea intimidării prin intermediul rețelelor sociale. Cazul penal este al patrulea intentat împotriva fostului președinte în acest an. În cazurile anterioare, condițiile de eliberare a lui Trump după arestare și până la proces au fost în mare parte de rutină: