Ședință la Cotroceni privind măsurile anti-Covid-196Foto1Video© romaniatv.net

Ședință la Cotroceni privind măsurile anti-Covid-19

, 19 știri, 52 vizualizări

Administrația Prezidențială a anunțat că președintele Klaus Iohannis a convocat la Palatul Cotroceni o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu prim-ministrul României, Ludovic Orban, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

La întâlnirea de la Palatul Cotroceni, vor mai participa Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de Stat, Ministerul Sănătății, Raed Arafat, Secretarul de Stat în cadrul Ministerului Sănătății, general dr. Ionel Paul Oprea, Directorul General al Institutului Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino", colonel dr.

Florin Oancea, Directorul Institutului Național de Sănătate Publică, Director al Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, dr. Adriana Pistol, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, dr. Alexandru Rafila, Șeful Direcției Medicale din cadrul Ministerului Apărării Naționale, general dr.