Sevilla, precaută înaintea returului cu CFR Cluj - Ce a spus Julen Lopetegui despre campioana României21Foto1Video© puterea.ro

Sevilla, precaută înaintea returului cu CFR Cluj - Ce a spus Julen Lopetegui despre campioana României

, 47 știri, 33 vizualizări

„E un meci de totul sau nimic, suntem foarte nerăbdători. Avem o ambiție foarte mare de a ne califica mai departe. Trebuie să fim pregătiți să facem un meci mare, pentru că CFR ne va pune probleme. Adversarul nostru știe clar cum să joace.

Știm că ne vom afla în fața unei echipe complete din toate punctele de vedere, care, din punctul meu de vedere, e mai periculoasă în deplasare decât pe propriul teren. CFR a eliminat adversari foarte puternici. Mâine, nu va conta niciun gol marcat în tur. Trebuie să ne câștigăm dreptul de a merge mai departe și trebuie să arătăm cea mai bună versiune a noastră pentru a reuși asta.

Vom încerca să nu fim descurajați dacă vor veni peste noi, să nu cedăm presiunii. Sperăm să fim echilibrați pentru acest meci. Ei au un stil bine definit. Pot juca cu o linie de 5 sau cu una de 4. Știu să se adapteze în funcție de adversar, am văzut deja asta. Noi suntem pregătiți pentru orice”, a declarat Lopetegui, în cadrul unei conferințe de presă.

Doamne ferește să vină aici! Ne gândim toți. Puțină panică este cam peste tot
Dan Petrescu,
LIVE VIDEO SEVILLA - CFR CLUJ ONLINE STREAMING 2020. Dan Petrescu…