Simona Halep face un anunt SOC! “Feeling-ul îmi spune ca Darren Cahill va reveni”5Foto© bzi.ro

Simona Halep face un anunt SOC! “Feeling-ul îmi spune ca Darren Cahill va reveni”

, 15 știri, 37 vizualizări

Simona Halep a ramas la Cincinnati dupa eliminarea suferita în fata americancei Madison Keys, în optimile de finala, pentru a pregati ultimul Grand Slam al anului, cel de la US Open. Chiar daca a fost inclusiv pe teren alaturi de Simona la antrenamentele sustinute la Ohio, Darren Cahill a facut asta din prietenie, pentru ca de aproape un an el nu mai este oficial antrenorul româncei.

Sunt mari sanse ca marea noastra jucatoare sa-l aiba din nou, oficial, în echipa sa pe antrenorul pe care îl apreciaza cel mai mult. O spune chiar Simona, care a convinsa ca va putea progresa daca australianul revine.

"Nu stiu daca revine Darren. A ramas sa vorbim dupa US Open. Eu îmi doresc foarte mult sa revina cu noi în echipa pentru ca ne completeaza foarte bine. Daca ar veni, as putea fi capabila sa mai câstig Grand Slam-uri. Feeling-ul meu este ca da, va reveni. Am încredere ca o sa vina. Tin legatura cu Darren Cahill prin telefon. Îi cer sfatul, îmi da sfaturi. Am vorbit înainte de fiecare meci la Wimbledon. Am vorbit si cu domnul Dobre si împreuna am facut o analiza foarte buna", a declarat Simona Halep la emisiunea Garantat 100% de la TVR 1.