Simona Halep, laude în străinătate2Foto© bzi.ro

Simona Halep, laude în străinătate

, 4 știri, 25 vizualizări

Simona Halep (28 de ani) a terminat anul 2019 pe locul 4 WTA și se află din 2014 doar între cele mai bune jucătoare de tenis ale lumii. Iată de ce, nu întâmplător, cea mai prestigioasă revistă de specialitate de pe mapamond, Tennis Magazine, i-a dedicat un articol special. Concret, potrivit jurnaliștilor americani, în perioada 2010-2019, Simo a fost inclusă în topul celor mai bune sportive din circuit. De fapt, campioana noastră se află pe locul secund, fiind devansată doar de către legendara Serena Williams.

Marele Boris Becker, care a venit pentru câteva zile în România, și-ar fi dorit să o revadă pe campioana de la Wimbledon, dar Simona și-a luat o binemeritată vacanță după un sezon epuizant.

Cel poreclit Boom Boom din cauza forței cu care lovea a avut totuși niște sfaturi pentru româncă – Boris Becker a remarcat că energia Simonei scade pe final de an și de aceea a sugerat ca Darren Cahill, pe care-l consideră unul din cei mai buni antrenori din lume, va găsi soluții pentru ca ea să reziste mai mult.