Situație scandaloasă la un festival din Sălaj: Copii puși să facă mătănii/ Supraveghetor: Cine nu rezistă 2 ore, să ia pampers6Foto3Video© antena3.ro

Situație scandaloasă la un festival din Sălaj: Copii puși să facă mătănii/ Supraveghetor: Cine nu rezistă 2 ore, să ia pampers

, 20 știri, 19 vizualizări

Cativa copii au fost pusi sa faca matanii si sa sarute asfaltul la un festival din Salaj, de catre reprezentantii unei asociatii crestine. O femeie le spune sa isi ia scutece daca nu rezista doua ore fara sa mearga la toaleta.

  In spatiul public a fost distribuita o filmare in care mai multi copii sunt obligati sa faca 20 matanii in aer liber si sa isi faca cruci in timp ce saruta asfaltul, in cadrul unei actiuni organizate de o asociatie crestina din judetul Salaj.

O femeie care ii insotea din partea asociatiei le cere un comportament corespunzator la slujba, avertizandu-i pe cei care "nu pot rezista doua ore" sa isi puna pampersi.   "Ziceti in gand toti: Doamne, iarta-ma. Acuma vreau sa fac o completare, parerea cercetasilor francezi a fost ca Darius a fost cel mai atent la Sfanta Liturghie, el fiind exemplul pe care ar fi bine sa il urmati.