Tăriceanu, despre criticile la adresa lui Tudorel Toader: Dacă vrei să-i găsești unuia bube în cap, îi poți găsi© stirileprotv.ro

Tăriceanu, despre criticile la adresa lui Tudorel Toader: Dacă vrei să-i găsești unuia bube în cap, îi poți găsi

, 7 știri, 28 vizualizări

Călin Popescu Tăriceanu spune că Tudorel Toader și-a făcut treaba la Ministerul Justiției și doar unii cred că nu a făcut destul. Liderul ALDE a precizat că nu a discutat, la întâlnirea miercuri în Parlament, cu Liviu Dragnea despre posibila remaniere a lui Toader, informează Mediafax.

„Nu, n-am discutat despre chestiunea aceasta (miercuri la Parlament cu Liviu Dragnea - n.r.). Toader nu face parte din ALDE. E pe un loc al PSD. Eu cred că Toader a avut niște poziții publice, niște decizii importante pe care le-a luat care au contribuit la curățarea justiției. Au fost oameni care l-au criticat cu sârg, cei din Opoziție.

Sunt oameni care l-au susținut, printre care m-am numărat și eu. Nu cred că Toader nu a făcut treabă. Nu a făcut destul, poate după unii. Dar întotdeauna dacă vrei să găsești cuiva bube în cap, poți găsi. Cred că moțiunea pică prost, pentru că eu nu aș vrea prin vot să dăm satisfacție Opoziției.

Unele nemulțumiri le înțeleg și altele nu le înțeleg
Călin Popescu-Tăriceanu,
Tăriceanu, despre criticile la adresa lui Tudorel Toader: Dacă vrei să…