Transportor blindat al Armatei, implicat într-un accident într-un sat din județul Galați, după ce a rămas fără frâne4Foto© libertatea.ro

Transportor blindat al Armatei, implicat într-un accident într-un sat din județul Galați, după ce a rămas fără frâne

, 7 știri, 23 vizualizări

,,Dispeceratul ISU-SAJ a fost anunțat vineri, 27 septembrie, despre un accident rutier constând într-un TAB răsturnat și două victime conștiente în localitatea Hanu Conachi, comuna Fundeni. S-au deplasat un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Galați și o autospecială de la Garda de Intervenție Ivești.

În urma evaluării medicale a echipajului medical, s-a constatat că unul din militarii aflați în vehiculul militar a suferit un traumatism cranio-cerebral. Victima a fost preluată de către ambulanța SMURD, celălalt membru al echipajului din TAB refuzând examinarea', potrivit ISU Galați.

Din primele informații, vehiculul militar este de la Brigada 8 Focșani și participase la exerciții de trageri în Poligonul Smârdan din Galați. TAB-ul a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un șanț de pe marginea drumului. 'Evenimentul rurier s-a produs pe raza localității Slobozia Conachi din județul Galați.