Trei adolescenți din Adjud au fost răniți, după ce unul dintre ei a furat mașina părinților și a intrat cu ea în copac4Foto© stirileprotv.ro

Trei adolescenți din Adjud au fost răniți, după ce unul dintre ei a furat mașina părinților și a intrat cu ea în copac

, 8 știri, 21 vizualizări

Accidentul a avut loc în jurul orei 02.30, pe DN 11A, sensul de mers Adjud-Onești.

„Polițiștii rutieri au stabilit faptul că un minor în vârstă de 16 ani, din municipiul Adjud, ar fi luat autoturismul aparținând familiei pe care l-a condus pe DN 11A, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un copac, ulterior răsturnându-se. În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a minorului care a condus autoturismul, precum și a altor doi minori, de 14, respectiv 16 ani” a transmis IPJ Vrancea.

Toți cei trei adolescenți au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

„Din accident au fost identificate trei victime de sex masculin, încarcerate, o victimă în vârstă de 16 ani inconștientă cu traumatism cranio-facial, victimă de 14 ani, conștientă cu traumatism facial și membru inferior și altă victimă 16 ani cu politraumatism”, a transmis Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea.

Anchetă. Poșta Română, transformată în „cărăuș de droguri”. Traficanții acționează protejați de lege: „Secretul corespondenței este inviolabil, este garantat de Constituție”