Trei persoane încarcerate în urma unui accident rutier, în Satu Mare4Foto© realitatea.net

Trei persoane încarcerate în urma unui accident rutier, în Satu Mare

, 5 știri, 17 vizualizări

"Pentru misiune au intervenit forțe și mijloace din cadrul Secției de Pompieri Negrești-Oaș cu: o autospecială cu modul de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor, încadrate de 10 subofițeri. În urma accidentului au rezultat trei victime, rămase încarcerate. (...) Acestea au fost predate, în condiții de siguranță, echipajului Serviciului Județean de Ambulanță Negrești-Oaș prezent la fața locului. În urma evenimentului rutier, persoanele implicate au fost transportate la Compartimentul de Primire Urgențe Negrești-Oaș", precizează ISU.

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a arătat că vinovată a fost o șoferiță de 20 de ani care a intrat în autoturismul din fața sa.

"În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că o tânără de 20 de ani, din Satu Mare, care s-ar fi aflat la volanul unui autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autovehicul aflat în fața sa și care ar fi fost condus de un bărbat de 55 de ani, din Negrești-Oaș. Din producerea evenimentului rutier a rezultat rănirea a doi bărbați, de 40 și 44 de ani, pasageri ai celui de-al doilea autoturism. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative", a transmis IPJ.