Turiști, blocați la Padiș, din cauza ninsorii5Foto© stirileprotv.ro

Turiști, blocați la Padiș, din cauza ninsorii

, 8 știri, 16 vizualizări

Din cauza ninsorii din noaptea trecută, mai mulți turiști au rămas blocați în stațiunea Padiș din județul Bihor. Ninsori abundente au mai fost în Harghita, dar și în Bistrița-Năsăud. La Padiș, stratul de zăpadă măsoară în jur de 25 de centimetri, după cum a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Bihor. Aici, se află mai mulți turiști blocați, care așteaptă ca drumurile să fie deszăpezite pentru a putea să plece din zonă.

Salvamont Bihor avertizează că în zona stațiunilor Stâna de Vale, Padiș, dar și Vârtop s-a depus un strat de zăpadă considerabil. În zonele de creastă s-a acumulat zăpadă viscolită, iar grosimea stratului este de peste 30 cm.

Ninsoare în mai multe zone din țară În primele ore ale zilei de duminică a nins și în zonele montane din județul Bistrița-Năsăud. Ninsoarea a început în jurul orei 3.00 dimineața, iar în Pasul Tihuța a fost viscol. Mai mulți copaci au fost doborâți de vânt și ninsoare, fără să fie blocată circulația. În zona Pasului Tihuța zăpada măsoară în jur de 10 centimetri.