Udrea îl atacă pe Ponta: Am acceptat ca Dorin Cocoș să îți cumpere ție haine Paul&Shark în loc să îmi cumpere mie pantofi4Foto© cotidianul.ro

Udrea îl atacă pe Ponta: Am acceptat ca Dorin Cocoș să îți cumpere ție haine Paul&Shark în loc să îmi cumpere mie pantofi

, 13 știri, 37 vizualizări

Elena Udrea îi răspunde lui Victor Pont adupă ce acesta l-a atacat dur pe Traian Băsescu, spunându-i fostului premier că tot fără caracter a ramas și că se aștepta la recunoștință față de Băsescu pe lângă care o ruga să-i facă lobby, dar și față de ea însăși, că s-a sacrificat și a acceptat ca Dorin Cocoș să îi cumperelui haine de la Paul&Shark în loc să îi cumpere ei pantofi. Ea mai spune că Ponta beneficiază de sprijinul Securității „de rit nou” și avertizează: „“ciocu’ mic” cand vine vorba de mine! Că de cânnd exista iCloud, nu trebuie să fii fin de securist ca sșă ai arhivă de mesaje”.

Victor Ponta a scris pe Facebook, în replică la critici ale lui Traian Băsescu la adresa sa: „băsescu reprezintă tot ce este mai urât, mai murdar, mai ticălos în politica românească-a tăiat pensiile și salariile în timp ce îi proteja pe Udrea și Blejnar; a fost trimis acasă de 90% din români prin Referendumul din 2012 și s-a agățat de scaun ca un nemâncat; a vandur interesele țării pentru avantaje josnice ; a făcut dosare politice împotrivă adversarilor și a denaturat actul de Justiție ; i-a trimis pe Dragnea și pe Valcov că să distrugă PSD și pe baronii pedelisti ca să paraziteze PNL; a mințit, a furat și a vândut pe oricine !

În loc să plătească în fața românilor pentru tot răul făcut-vrea 5 ani un loc călduț la Parlamentul European ( că acolo whiskey ul e ieftin și au zbor direct spre Costa Rica)! Votați ProRomania- votați Corina Crețu!Ignorați-l pe băsescu-nu mai poate să iasă din lada de gunoi a istoriei României!”.