Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă o armă letală4Foto1Video© observatornews.ro

Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă o armă letală

, 6 știri, 34 vizualizări

Potrivit IPJ Ilfov, miercuri „polițiștii orașului Măgurele au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul zilei de astăzi, urmează să cumpere o armă letală și muniția aferentă acesteia, tranzacție ce se va desfășura la domiciliul vânzătorului, din comuna Jilava”.

În temeiul sesizării, polițiștii din Măgurele au efectuat verificări, constatând faptul că, pe numele bărbatului, de 43 de ani, care urma să vândă arma, au fost emise două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Ei au mers la domiciliul bărbatului.

„Polițiștii din Măgurele, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, ai Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, s-au deplasat la adresa respectivă, iar, în baza mandatelor de executare a pedepsei închisorii, au descins în imobil, context în care l-au depistat în flagrant delict pe bărbatul de 43 ani, în timp ce acesta oferea spre vânzare bărbatului de 42 de ani, o armă letală și muniția aferentă acesteia.