Un barbat a gasit o suma uriasa uitata intr-un bancomat din jud. Bistrita-Nasaud. Ce a facut cu banii2Foto© realitatea.net

Un barbat a gasit o suma uriasa uitata intr-un bancomat din jud. Bistrita-Nasaud. Ce a facut cu banii

, 4 știri, 86 vizualizări

„În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate, polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției orașului Beclean au identificat un bărbat de 33 de ani din Spermezeu, bănuit de comiterea infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor”, a anunțat Poliția Bistrița-Năsăud.

Potrivit polițiștilor, pe 22 noiembrie 2023, un bărbat de 46 de ani, din Negrești-Oaș (Satu Mare), a efectuat o operațiune de retragere a sumei de 4.600 lei din contul societății pe care o administrează și a omis să ridice banii.

„Tranzacția a fost efectuată la un ATM din orașul Beclean, iar bărbatul de 46 de ani s-ar fi întors la bancomat în scurt timp, însă nu a mai găsit suma de bani retrasă. În urma cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 33 de ani și-ar fi însușit banii”, au precizat reprezentanții Poliției județene Bistrița Năsăud.