Un bărbat din Arad, arestat preventiv după ce în locuința sa au fost găsite sute de mii comprimate de diazepam, alprazolam și clonazepam3Foto© realitatea.net

Un bărbat din Arad, arestat preventiv după ce în locuința sa au fost găsite sute de mii comprimate de diazepam, alprazolam și clonazepam

, 6 știri, 39 vizualizări

Doua femei, apropiate omului de afaceri lugojean Flavius Luca, au fost reținute, duminică, de către polițiști. Una dintre ele este mama bărbatului.

„Biroul de Ordine Publică și Compartimentul Proximitate, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Timiș și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, au efectuat 7 percheziții domiciliare și 4 percheziții ale unor autoturisme, în municipiul Lugoj, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de camătă, complicitate la infracțiunea de camătă, precum și nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, anunță, luni, IPJ Timiș.

Din cercetări a reieșit faptul că, începând cu anul 2022 și până în prezent, un barbat de 44 de ani și o tânără de 29 de ani ar fi acordat împrumuturi, percepând dobânzi și garanții în diverse obiecte de valoare, pentru a acoperi sumele împrumutate, realizând astfel profituri ilicite. În anumite situații, pentru recuperarea sumelor de bani împrumutate, bărbatul ar fi recurs la acte de constrângere asupra persoanelor îndatorate. Totodată, sumele de bani și dobânzile aferente ar fi fost primite de tânără.