Un bărbat înarmat cu cuțite a alergat doi copii în Parcul Tineretului3Foto© stirileprotv.ro

Un bărbat înarmat cu cuțite a alergat doi copii în Parcul Tineretului

, 7 știri, 30 vizualizări

„Ieri după amiază (marți n .r.), unui echipaj al D.G.P.L.C.M.B, aflat în misiune de patrulare în parcul Tineretului, i s-a cerut ajutorul de către doi minori. Speriați, aceștia le-au povestit agenților locali cum un bărbat i-a urmărit pe aleile parcului având două cuțite asupra lui. Mai mult, ambii copii au spus că au încercat să fugă de agresor, însă acesta a alergat după ei cu armele albe la vedere. Minorii - cu vârste de 10, respectiv 13 ani – l-au indicat pe agresor, iar agenții locali au procedat la prinderea și imobilizarea acestuia”, informează reprezentanții Poliției Locale.

Bărbatul a fost imobilizat și percheziționat de polițiști, iar asupra sa au fost găsite două cuțite cu lama de 10 centimetri. Nu a fost nimeni rănit.

„În urma verificărilor s-a constatat faptul că persoana în cauză se numește S. P,, în vârstă de 64 ani, domiciliat în municipiul București, iar, după identificare, cel în cauză a fost predat pe bază de proces verbal lucrătorilor Poliției Capitalei, pentru continuarea cercetărilor”, mai spune sursa citată.