Un bărbat se folosea de numele fostului ministru al Justiției Rodica Stănoiu pentru a cere bani de la oameni bogați prezentați în Forbes4Foto© antena3.ro

Un bărbat se folosea de numele fostului ministru al Justiției Rodica Stănoiu pentru a cere bani de la oameni bogați prezentați în Forbes

, 8 știri, 34 vizualizări

Bărbatul care se folosea de numele Rodicăi Stănoiu, fost ministru al Justiției, a obținut 6.500 de lei de la persoane înstărite, pe care le identifica în revista Forbes. Acesta este cercetat penal pentru înșelăciune, informează Agerpres.

Procurorii arată că, "în perioada 4 - 20 iunie, la diferite intervale de timp, dar în baza aceleiași rezoluții infracționale, inculpatul a indus în eroare un număr de cinci persoane fizice cunoscute ca având o situație materială bună (pe care le identifica din analizarea Revistei Forbes), prin folosirea numelui Rodica Stănoiu și a calității de fost ministru al justiției și senator în Parlamentul României".

Bărbatul le transmitea oamenilor bogați că se îngrijește de o persoană cu o situație financiară precară și dizabilități psihice, care are nevoie de bani pentru a putea locui în continuare într-un cămin studențesc situat în București, susțin procurorii.