Un șofer de 72 de ani și cu permisul suspendat a fost filmat pe contrasens pe autostrada A1, la Sibiu3Foto© libertatea.ro

Un șofer de 72 de ani și cu permisul suspendat a fost filmat pe contrasens pe autostrada A1, la Sibiu

, 5 știri, 43 vizualizări

Șofer kamikaze pe autostradă. Șoferul avea deja permisul suspendat, de această dată fiind amendat și cercetat penal. Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au identificat și au găsit un șofer care a fost surprins, luni dimineața, circulând pe A1, în zona km 245, pe contrasens.

„Este vorba despre un bărbat în vârstă de 72 de ani, domiciliat în Șura Mică. Din verificările efectuate de către polițiști s-a constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat. Astfel, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au deschis pe numele șoferului un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335, aliniatul 2 din Codul penal”, a arătat sursa citată.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei și suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentur o perioadă de 120 de zile. Măsura suspendării se va aplica după rămânerea definitivă a soluției dosarului penal.