US Open, un turneu fara Simona Halep la start14Foto© onlinesport.ro

US Open, un turneu fara Simona Halep la start

, 30 știri, 54 vizualizări

Pe aeroport, sportiva noastră a făcut un anunț important despre US Open, turneul de Grand Slam programat la începutul lunii septembrie. „Nu știu încă dacă o să particip, nu m-am decis. Dar în condițiile actuale, nu. Tot timpul sănătatea este mai importantă și cred că nimeni nu poate judeca pe altcineva când ia o decizie strict personală”, a spus Halep.

De asemenea, Simona nu este complet liniștită nici în privința competiției din Cehia, țară cu peste 17.000 de cazuri pozitive de COVID-19: „Sunt puțin stresată, dar cred că o să fie bine. Nu am jucat încă fără spectatori. O să văd săptămâna aceasta și sper să nu fie atât de ciudat. Am făcut testul, am primit rezultatul ieri, negativ, bineînțeles.

Astăzi, când o să ajung acolo, o să mai fac un test și, cât așteptăm rezultatul, stăm în cameră. Pot apărea oriunde cazuri, așa că nu vreau să mă gândesc la lucruri negative. Vreau să văd partea bună, faptul că putem să jucăm un turneu. O să fiu și la dublu, pentru că am nevoie de meciuri oficiale și orice duel e binevenit”.

Nu stiu inca, nu am decis, dar in conditiile actuale, nu
Simona Halep,
US Open, un turneu fara Simona Halep la start
În acest moment, aleg să nu merg la US Open
Simona Halep,
Simona Halep: ”În acest moment, aleg să nu merg la US Open”. Sportiva…