VIDEO Dacian Cioloș anunță că PLUS intră „în armistițiu politic total” până la trecerea crizei coronavirusului3Foto1Video© hotnews.ro

VIDEO Dacian Cioloș anunță că PLUS intră „în armistițiu politic total” până la trecerea crizei coronavirusului

, 4 știri, 63 vizualizări

Într-un mesaj video publicat pe Facebook Dacian Cioloș a explicat că în acest moment prioritatea ar trebui să fie sprijinirea spitatelor și a instituțiilor și nu căutarea „de a fi vedetă la televizor sau Facebook”.

„Acum prioritatea este să sprijinim spitalele și instituțiile publice să facă față acestui tsunami care vine peste noi. Nu mai e suficient și nici productivă doar să arătăm cu degetul și să căutăm vinovați. E momentul să se renunțe la orice tentativă de a panica cetățenii din dorința de a fi vedetă la televizor sau pe Facebook. Nimeni nu are dreptul să caute câștig electoral folosindu-se de criza asta fără precedent, de tragediile unor familii și comunități”, a explicat liderul PLUS.

Acesta a adăugat apoi că formațiunea sa nu va mai face declarații politice până la soluționarea crizei de coronavirus și a făcut apel și la celelalte partide să urmeze exemplul.