VIDEO Simona Halep, antrenament la Cincinnati alături de Darren Cahill41Foto2Video© libertatea.ro

VIDEO Simona Halep, antrenament la Cincinnati alături de Darren Cahill

, 143 știri, 21 vizualizări

Ajunsă la Cincinnati după ce la Toronto a fost nevoită să abandoneze, Simona Halep a avut parte de un antrenament special pe tărâm american, fostul lider mondial pregătindu-se alături de Darren Cahill.

"Sunt foarte încrezătoare că voi juca. Nu cred că durerea pe care o am o să mă determine să renunț la un turneu în totalitate. Mă simt destul de ok acum, am făcut tratament câteva zile. Astăzi o să încerc să joc, nu am jucat deloc de când am terminat jocul la Toronto. Sunt încrezătoare că o să pot să gestionez această durere", a precizat Simona Halep pentru Gabriel Morariu, corespondentul Digisport la Cincinnati.

Turneul de la Cincinnati (Premier 5) se dispută în perioada 12-18 august, pe hard. Are premii totale în valoare de $2,944,486, la start pe tabloul principal se află 64 de jucătoare, iar directorul competiției este Andre Silva. Ultima campioană este Kiki Bertens, cea care a trecut în finală de Simona Halep. Primele patru favorite sunt Naomi Osaka, Ashleigh Barty, Karolina Pliskova și Simona Halep.