Viorica Dăncilă l-a sunat pe Klaus Iohannis legat de portofoliile la Transporturi și Dezvoltare23Foto1Video© revistapresei.hotnews.ro

Viorica Dăncilă l-a sunat pe Klaus Iohannis legat de portofoliile la Transporturi și Dezvoltare

, 129 știri, 52 vizualizări

"Sunt aproape 70 de zile de când ministerele Dezvoltării și Transporturilor își desfășoară activitatea fără miniștri titulari. Vom aborda și acest subiect (n.r.: la Bruxelles) deoarece pe agenda europeană sunt proiecte care trebuie gestionate de aceste ministere. Îmi este greu să explic de ce preia un dosar un ministru și a=apoi e preluat de alt ministru. Cred că un ministru titlular trebuia să facă aceste lucruri", a declarat premierul, la România TV.

Viorica Dăncilă spune că l-a sunat pe șeful statului cu o zi înainte de deplasarea de la Bruxelles, unde are întâlniri cu oficialii europeni.

"Am sunat ieri la președintele Iohannis, l-am rugat să dea un răspuns pentru portofolii pentru că vin la Bruxelles și e neplăcut să spun că această criză continuă. Domnul președinte a promis că în următoarele zile va da un răspuns. Nu mi-a spus ce răspuns, doar că va da un răspuns", a mai precizat Dăncilă.

Așadar, experiența mea e chiar ceva mai consistentă decât a lui Klaus Iohannis până a ajunge președinte
Klaus Iohannis,
Lia Olguța VASILESCU, după ce a fost RESPINSĂ din nou de IOHANNIS: „Îi…