Vlad Voiculescu nu e un diamant în ceea ce înseamnă sistemul de management în sănătate, dar e de departe cea mai bună opțiune a coaliției© hotnews.ro

Vlad Voiculescu nu e un diamant în ceea ce înseamnă sistemul de management în sănătate, dar e de departe cea mai bună opțiune a coaliției

, 5 știri, 32 vizualizări

Gazetarul este de părere că ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Victor Babeș din Capitală, în urma căreia au murit trei pacienți, nu este doar un eveniment tragic, deoarece nu este primul de acest fel, având loc după incidente la spitalele din Piatra Neamț, Balș și, mai recent, la Spitalul Foișor.

Reacția lui Cristian Tudor Popescu vine după ce Barna a afirmat că ”Vlad Voiculescu nu este un diamant în ceea ce înseamnă managementul sistemului de Sănătate, dar este de departe cea mai bună opțiune pe care o avem în acest moment”.

”Îl avem pe Voiculescu, care nu e diamant, spune domnul Barna, dar e prost. Adică ce înseamnă că nu e diamant, dar nu avem altul mai bun? Înseamnă că e prost, dar e prostul nostru. Și nu permitem, pentru că noi suntem USR-Plus și nu permitem să-l dați jos. Este și ilogic ce a spus domnul Barna, e profund ilogic. A spus că deși nu e diamant domnul Voiculescu, noi nu avem altă soluție mai bună. Care noi?