Vlad Voiculescu va depune plângere penală: Compania de Iluminat Public a montat bannere PSD în Capitală3Foto© agerpres.ro

Vlad Voiculescu va depune plângere penală: Compania de Iluminat Public a montat bannere PSD în Capitală

, 9 știri, 43 vizualizări

Vlad Voiculescu, candidatul PLUS la Primăria Capitalei, a declarat vineri că va depune plângere penală pentru delapidare împotriva Companiei Municipale de Iluminat Public, care ar fi prestat un serviciu fără să aibă un contract cu PSD.

"Luni voi depune plângerea penală pentru delapidare împotriva conducerii Companiei Municipale de Iluminat Public București, care a prestat un serviciu fără să aibă contract cu PSD. Practic, au prestat un serviciu în mod gratuit pentru cel mai bogat partid din țara noastră, partidul care primește milioane de euro în fiecare lună.

Asta e treaba Primăriei, să presteze servicii pentru partide politice? De aceea, aștept ca Parchetul să clarifice. Ei spun că ar fi fost acoperiți de un contract și depun trei contracte care nu acoperă deloc perioada respectivă, nu acoperă deloc serviciul prestat", a precizat Voiculescu, la o conferință de presă.