Vocea României, sezonul 11, vine cu schimbări. Horia Brenciu și Theo Rose pe scaunul dublu5Foto© libertatea.ro

Vocea României, sezonul 11, vine cu schimbări. Horia Brenciu și Theo Rose pe scaunul dublu

, 6 știri, 31 vizualizări

Noul sezon Vocea României va fi difuzat în această toamnă. Filmările pentru cel de-al 11 sezon încep săptămâna aceasta, iar telespectatorii vor avea parte de multe surprize. Fostul jurat Horia Brenciu revine în postura de mentor și face echipă cu Theo Rose. Artista de 25 de ani a mai făcut parte dintr-o echipă, când a lucrat alături de Smiley.

În această săptămânp încep filmările pentru cel de-al 11-lea sezon al emisiunii „Vocea României”, de la Pro TV. Iar Horia Brenciu abia așteaptă să împartă scaunul de antrenor cu Theo Rose. Cei doi au colaborat și în trecut, iar proiectele în care au fost implicați au avut de fiecare dată un succes răsunător. Și acum cunoscuții artiști speră să facă treabă bună împreună!

„Pentru mine, o invitație la Vocea României ca antrenor este o mare bucurie! Am participat la 4 ediții, din care am câștigat 2. Chiar mi-era dor să trăiesc la maxim fiecare apăsare de buton și întoarcere de scaun! Nu mai vorbesc de voci… Când am aflat că voi fi pe același scaun cu Teodora, m-am bucurat și mai tare. După un podcast cu ea, anul trecut, la > și după colaborarea pe piesa >, Vocea României, alături de Theo e o continuare absolut firească!”, a spus Horia Brenciu.