5,7 miliarde de euro pentru Manchester United, prea puțin! Noua ofertă-record a șeicului Jassim bin Hamad bin Jassim bin Jaber Al Thani3Foto© stirileprotv.ro

5,7 miliarde de euro pentru Manchester United, prea puțin! Noua ofertă-record a șeicului Jassim bin Hamad bin Jassim bin Jaber Al Thani

, 4 știri, 25 vizualizări

Președintele Qatar Islamic Bank (QIB), șeicul Jassim bin Hamad bin Jassim bin Jaber Al Thani, a îmbunătățit oferta pentru cumpărarea clubului englez de fotbal Manchester United, a indicat o sursă apropiată de această tranzacție, citată de AFP.

Șeicul Jassim se află în luptă cu conducătorul grupului Ineos, miliardarul britanic Jim Ratcliffe, pentru cumpărarea clubului Manchester United de la familia americană Glazer, care patronează de 18 ani gruparea de pe Old Trafford.

Jim Ratcliffe părea mai bine plasat cu ocazia celei de-a treia runde de oferte, la finele lunii aprilie. Oferta sa permitea copreședinților Avram și Joel Glazer să rămână implicați în gestionarea Red Devils, o perspectivă foarte nepopulară în rândul fanilor clubului.