500 de blocuri din Capitală, fără apă caldă și încălzire din cauza unei avarii2Foto© romanialibera.ro

500 de blocuri din Capitală, fără apă caldă și încălzire din cauza unei avarii

, 5 știri, 24 vizualizări

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire în aproximativ 500 de blocuri va fi întreruptă din cauza unei avarii survenite la Magistrala Grivița, pe șoseaua Orhideelor. Remedierea acestei defecțiuni necesită desfășurarea unor lucrări specifice.

Potrivit unui comunicat al Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTEB) SA, blocurile sunt în zonele: Calea Giulești, bulevardele Iancu de Hunedoara și Banu Manta, șoseaua Nicolae Titulescu, Calea Dorobanți, Calea Floreasca, strada Nicolae Caramfil din sectorul 1, șoseaua Ștefan cel Mare din Sectorul 2, precum și strada Nicolae Filimon, Calea Griviței, bulevardul Constructorilor și complexul studențesc Regie din Sectorul 6, potrivit Agerpres.

O avarie în zona Podului Grozăvești, la conducta cu diametrul de 1.000 de milimetri, a necesitat demararea în regim de urgență a manevrelor de sectorizare, închidere și golire a conductei, urmate de operațiuni de aerisire. În etape ulterioare, se vor efectua sudurile pentru remedierea avariei și reîncărcarea magistralei. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură va fi întreruptă până vineri, la ora 23:30.