700 de milioane de euro putem pierde daca nu implementam reformele la care ne-am angajat prin PNRR - Avertismentul lui Bolos2Foto© realitatea.net

700 de milioane de euro putem pierde daca nu implementam reformele la care ne-am angajat prin PNRR - Avertismentul lui Bolos

, 7 știri, 26 vizualizări

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, că România nu pierde niciun euro din Planul Național de Redresare și Reziliență, iar legea privind reforma pensiilor speciale trebuie să fie făcută ținând cont de realitățile din acest moment.

„Într-o reformă trebuie să ții cont de realitățile care există, faptul că România se află cu un război la frontieră, faptul că eu, de exemplu, Marcel Ciolacu, am spus și spun în continuare, fără nicio reținere, Armata nu are pensii speciale.

22 de state ale Uniunii Europene au lege specială pentru pensiile militarilor, Franța, Germania, Italia, Belgia, Olanda, toate statele importante din UE, toată lumea are legi speciale, nu pensii speciale, în ceea ce privește Armata. (…) Miniștrii de resort negociază, împreună cu ministrul de la Fondurile Europene, abordarea corectă în ceea ce privește viitorul.

Nu se renunță la niciun euro din PNNR!
Marcel Ciolacu,
Marcel Ciolacu: “Nu se renunță la niciun euro din PNNR!”