71 sectoare de plajă, scoase la închiriere4Foto© romanialibera.ro

71 sectoare de plajă, scoase la închiriere

, 5 știri, 21 vizualizări

Administrația Națională „Apele Române” (ANAR) a anunțat că scoate la închiriere 71 de sectoare de plajă, pentru o perioadă de 10 ani, acestea fiind destinate pentru agrement turistic și activități sportive.

Anunțăm scoaterea la închiriere a 71 de sectoare de plajă disponibile, conform H.G. nr. 183/2020 privind aprobarea închirierii unor bunuri imobile proprietate publică a statului și OUG nr.57/2019 privind Codul administrativ. Cele 71 de sectoare de plajă au două tipuri de destinații: agrement turistic (recreere) și agrement cu funcție sportivă – ambarcațiuni cu/ fără motor. Perioada de închiriere este de 10 ani, fiind corespunzătoare sezoanelor estivale 2025 – 2034

informează ANAR într-un comunicat. Cele mai multe dintre sectoarele de plajă disponibile sunt în stațiunea Mamaia, urmate de cele din Constanța, Eforie Nord și Vama Veche. Conform ANAR, documentația necesară, incluzând caietul de sarcini, contractul-cadru, fișa de date, formularele și planul de situație, este oferită gratuit participanților care solicită aceste informații prin e-mail la adresa: licitatii-plaje2024@rowater.ro. Cererile pot fi trimise până la 1 octombrie, indicând sectorul sau subsectorul dorit.