Accident de muncă la Complexul Energetic Oltenia. Un lăcătuș mecanic de 34 de ani a fost rănit grav3Foto© romaniatv.net

Accident de muncă la Complexul Energetic Oltenia. Un lăcătuș mecanic de 34 de ani a fost rănit grav

, 5 știri, 29 vizualizări

Mașina în care se aflau a ieșit de pe drum și s-a lovit de un pom.

„Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că pe DN1, în zona localității Ciolpani, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Snagov împreună cu polițiștii Serviciului Rutier Ilfov, iar din primele verificări au constatat că, un autoturism ar fi părăsit partea carosabilă, după care a întrat în coliziune cu un pom, din afara părții carosabile”, a transmis, meircuri, IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că la fața locului s-au deplasat și pompierii militari, care procedează la descarcerarea celor două victime, ambele în vârstă de 23 de ani.

„Echipajele medicale sosite la fața locului au declarat decesul uneia dintre victime, respectiv conducătorul auto, iar pentru pasagera din auto, se procedează la descarcerare. Polițiști efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor condițiilor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, a mai transmis sursa citată.