Accident grav pe DN 6: Doua persoane au murit si cinci au fost ranite6Foto© realitatea.net

Accident grav pe DN 6: Doua persoane au murit si cinci au fost ranite

, 8 știri, 61 vizualizări

Ce au transmis autoritățile în acest cazIncidentul a dus la oprirea circulației pe ambele sensuri de mers pentru a permite echipelor de intervenție să acționeze la fața locului.Potrivit unui comunicat de presă al autorităților, accidentul a avut consecințe tragice: două persoane au decedat pe loc, iar alte cinci au suferit răni care au necesitat transportul de urgență la spital. Echipele de salvare și poliția au intervenit prompt, asigurându-se că toți cei răniți primesc îngrijiri medicale adecvate cât mai rapid posibil.

Accidentul a mobilizat mai multe echipaje de urgență, inclusiv ambulanțe, echipaje SMURD și poliție rutieră, care au colaborat pentru gestionarea situației și eliberarea carosabilului. Potrivit estimărilor, traficul urma să fie reluat în aproximativ 60 de minute de la momentul suspendării, odată ce toate operațiunile necesare la locul accidentului erau finalizate.

În contextul acestui incident, autoritățile au reiterat importanța prudenței la volan și respectarea regulilor de circulație pentru a preveni astfel de tragedii. Ancheta pentru determinarea cauzelor exacte ale coliziunii este în desfășurare, poliția urmând să stabilească circumstanțele în care s-a produs accidentul.