Accident pe ruta București - Buzău între două autocamioane și un autoturism. Traficul este blocat2Foto1Video© romaniatv.net

Accident pe ruta București - Buzău între două autocamioane și un autoturism. Traficul este blocat

, 4 știri, 20 vizualizări

Un grav accident de circulație s-a produs vineri dimineață pe DN 2 București-Buzău, între Urziceni și Cotorca, în județul Ialomița. Potrivit ISU Ialomița, în urma impactului o persoană și-a pierdut viața.

"În urma impactului au rezultat trei victime: două conștiente, cooperante și neîncarcerate și una inconștientă și încarcerată. Persoana inconștientă (bărbat cu vârsta de aproximativ 42 de ani) a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului și deși au fost începute imediat manevrele de resuscitare, aceasta nu a răspuns, fiind declarat decesul. Persoanele conștiente au fost evaluate de către echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior nefiind necesar transportul acestora la unitatea spitalicească", se arată într-un comunicat de presă remis de ISU Ialomița.

Potrivit IPJ Ialomița, cele două camioane transportau cereale.

"În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 07:30 s-a produs un accident de circulație pe DN 2, la intrare în localitatea Cotorca, soldat cu decesul unei persoane. Din verificările efectuate a reieșit că accidentul s-ar fi produs ca urmare a coliziunii dintre 3 autovehicule, două camioane care transportau cereale și un autoturism. În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat", au transmis și reprezentanții IPJ Ialomița.