Accidentul de la 2 Mai. Astăzi se judecă un nou termen în dosarul lui Vlad Pascu, la Judecătoria Mangalia© hotnews.ro

Accidentul de la 2 Mai. Astăzi se judecă un nou termen în dosarul lui Vlad Pascu, la Judecătoria Mangalia

, 5 știri, 16 vizualizări

Familiile victimelor au trecut prin alte momente grele. Înainte de a intra în sala de judecată, tatăl Robertei Dragomir a acuzat că "dosarul este făcut de procuratură". "Roberta este fata mea, pe care nu o mai am. Este un dosar făcut.

Anterior producerii accidentului, prin nu știu ce magie, (Vlad Pascu) a fost oprit de poliție, în cursul zilei de vineri, chiar de șeful poliției Stoian, de la circulație, care i-a zis "nu ai acte, mergi mai departe, mergi cu grijă". Undeva, cineva, a avut grijă de el. În această sală de judecată am auzit de la apărătorii lui și ipoteza că copiii noștri au  provocat accidentul pasiv.

N-am vrut să cred, veneam în concediu și urma să ne întâlnim la Saturn. An de an mi-am închiriat apartament aici. Eu vreau în țară mea. M-a sunat soția, nu am vrut să cred. Apoi am primit de la pompele funebre un telefon. Să merg La Mangalia. Să îmi aduc copilul acasă. Am văzut-o în sac. Mi-au spus oamenii de acolo că dacă ne apucăm să o îmbrăcăm, ies oasele din ea. Nu vrei să o lăsăm așa și să punem hainele deasupra? Roberta era șefă de clasă. Toată lumea care avea o nelămurire o întrebare pe ea", a declarat tatăl tinerei ucise de Vlad Pascu.