Actiune de anvergura la traficanti de droguri din nordul tarii. Suspectii vindeau ,,cristal la elevii din Sighetu Marmatiei2Foto© puterea.ro

Actiune de anvergura la traficanti de droguri din nordul tarii. Suspectii vindeau ,,cristal la elevii din Sighetu Marmatiei

, 4 știri, 25 vizualizări

Traficanții care vindeau „cristal” elevilor din Sighetu Marmației au fost reținuți.

Este vorba, mai exact, de 15 suspecți care făceau parte dintr-un grup infracțional organizat care a vândut pe parcursul anului 2023,  în mod repetat, diferite cantități de cristal (3-CMC și 4-CMC, droguri de mare risc), preponderent către tineri, inclusiv elevi, din municipiul Sighetu Marmației și localitățile limitrofe.

La reținere se adaugă și audierea a peste 30 de persoane, care au fost conduse la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș.

Acțiunea a fost realizată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, Oradea,  Suceava și Brașov, IPJ Maramureș și IPJ Bistrița-Năsăud, polițiștilor de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației, al jandarmilor din IJJ Maramureș și Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.