Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au luat imunitatea la Asia Express. Diseară, echipele se luptă pentru amuletă și imunitate6Foto© jurnalul.ro

Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au luat imunitatea la Asia Express. Diseară, echipele se luptă pentru amuletă și imunitate

, 6 știri, 8 vizualizări

Diseară, trei echipe se avântă în valurile agitate ale mării, în cel mai greu joc de amuletă de până acum pe Drumul Zeilor. Perechea câștigătoare va pleca prima în cursa pentru a doua imunitate și va decide ordinea de plecare a celorlalte perechi.

În ediția de ieri seară a reality show-ului, Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au obținut mult râvnita imunitate, care a venit la pachet cu biletele pentru următoarea destinație de pe traseu, Malaezia. După ce au fost votați la finalul etapei precedente să intre la cursa pentru ultima șansă, Adi și Cosmin și-au propus să încerce din răsputeri să obțină scutul care îi va proteja împotriva oricărui vot.

Și au reușit: aseară, imunitatea a fost a lor, după ce au folosit Joker-ul câștigat la amuleta anterioară, care a dat peste cap autostopul echipelor adverse. Astfel, toate celelalte perechi au fost nevoite să oprească doar mașini albe pe traseu, o condiție care le-a încetinit deplasarea - Adi și Cosmin ajungând primii la Irina Fodor.