Premiera Asia Express, Drumul Zeilor. Când începe sezonul 7 la Antena 150Foto© observatornews.ro

Premiera Asia Express, Drumul Zeilor. Când începe sezonul 7 la Antena 1

, 79 știri, 16 vizualizări

Bucurie mare pentru fanii Asia Express! Emisiunea de la Antena 1 se întoarce curând pe micile ecrane! Filmată în trei țări asiatice și plină de situații inedite pentru concurenți, va fi difuzată în această toamnă. Antena 1 a dezvăluit data premierei uneia dintre cele mai așteptate emisiuni ale sezonului.

După aproape un an de așteptare, Asia Express, cel mai provocator reality-show al momentului, se întoarce pe Antena 1. Premiera va avea loc duminică, 1 septembrie, la ora 20.00. Emisiunea va fi difuzată conform programului familiar telespectatorilor: duminica la 20.00 și de luni până miercuri la 20.30. Spre deosebire de sezoanele anterioare, sezonul „Drumul Zeilor” este cel mai extins, având 11 etape în loc de 10.

Anul acesta, concurenții se vor confrunta cu provocări variate, de la obiceiuri neobișnuite și temperaturi extrem de ridicate, până la bariere lingvistice, trafic haotic și restricții religioase. Toate acestea sunt obstacole pe care trebuie să le depășească pentru a câștiga marele premiu. Thailanda, Malaysia și Indonezia sunt țările care vor testa limitele celor 9 perechi de vedete aventuroase în cea mai recentă ediție a Asia Express.