Al 5-lea transfer al verii pentru Oțelul Galați! Dorinel Munteanu a adus fostul jucător de la Rapid3Foto© sport.ro

Al 5-lea transfer al verii pentru Oțelul Galați! Dorinel Munteanu a adus fostul jucător de la Rapid

, 4 știri, 23 vizualizări

Drăghiceanu a fost cel mai bun jucător al celor de la Reșița în Liga 2. Cu el căpitan, Reșița a terminat pe primul loc în grupa A din play-out, un rezultat notabil în contextul în care echipa avea statutul de nou-promovată. Acum, Drăghiceanu va face pasul către Superliga.

Mijlocașul evolua la Reșița din 2021, după plecarea de la Rapid. Deși a promovat cu giuleștenii, nu a fost păstrat în lot și a ajuns în Liga 3. A bifat în acest sezon 23 de meciuri și a înscris 14 goluri, fiind unul dintre golgheterii din Liga 2, cu 14 goluri. Este transferul cu numărul 5 pentru Oțelul, după Neluț Roșu, Iustin Popescu, Cristian Chira și Vasilije Djuric.

Jucătorul nu se află la prima experiență în Superliga. A mai evoluat pentru Ceahlăul Piatra Neamț într-un singur meci, în 2015, dar și pentru Dunărea Călărași în primul și singurul an din istorie al echipei la nivel de primă ligă. Doar 3 meciuri a prins jucătorul în prima ligă, însă acum ar putea beneficia de mai multe șanse din partea lui Dorinel Munteanu. Cristi Bobar, președintele celor de la CSM Reșița, a anunțat motivul pentru care jucătorul a fost lăsat să plece în condițiile în care abia își prelungise contractul cu echipa din „B”.