Alte trei săli de fitness World Class din București și Ilfov au fost închise de ANPC / Ce nereguli ar fi fost găsite3Foto© observatornews.ro

Alte trei săli de fitness World Class din București și Ilfov au fost închise de ANPC / Ce nereguli ar fi fost găsite

, 4 știri, 17 vizualizări

ANPC a închis alte trei săli de sport ale World Class. Reprezentanții Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea (CRPCR) București-Ilfov au verificat în ultimele două zile mai multe săli de sport situate în Pipera, județul Ilfov și în Sectorul 2 al Capitalei.

”Se spune că primii 20 de ani sunt mai grei. Ne dorim ca, într-un termen rezonabil, nu atât de lung, toate sălile de fitness să ajungă la nivelul pe care cu siguranță îl merită consumatorii plătitori de abonamente. Din informațiile mele, nu există nicio reducere de abonament pentru cei care ajung în săli neîntreținute și neadministrate corespunzător.

Astăzi, conducerea acestui operator economic împreună cu directorul general Paul Anghel și vicepreședintele Autorității, Sebastian Hotca, au evaluat punctele de lucru pentru care s-a luat măsura opririi temporare a prestări de servicii. Cred cu tărie că este momentul autoevaluării activității celor din domeniu. Atât timp cât poți primi banii consumatorilor, trebuie să te asiguri că îi și respecți” – a declarat Horia Constantinescu, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.