”Am fost folosiți drept scuturi umane de către Poliția Română!” Controverse după cursa din Sibiu pentru prinderea unui șofer4Foto© stirileprotv.ro

”Am fost folosiți drept scuturi umane de către Poliția Română!” Controverse după cursa din Sibiu pentru prinderea unui șofer

, 5 știri, 23 vizualizări

Un șofer susține că mașinile participanților la trafic au fost oprite de polițiști la Șelimbăr, pentru a bloca drumul și a-l prinde astfel pe șoferul urmărit. De altfel, acesta a provocat, în timpul urmăririi două accidente, între care unul la Șelimbăr, unde a lovit patru mașini, iar trei persoane au fost rănite. Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu precizează că misiunea s-a desfășurat contra-cronometru, dar ”în niciun caz, prin modul de acțiune, polițiștii nu au folosit mașini ale participanților la trafic pentru oprirea șoferului urmărit”.

”Am fost folosiți drept scuturi umane de către Poliția Română!”, a susținut, într-o postare pe Facebook, Andrei Ghica, unul dintre șoferii ale căror mașini au fost lovite de tânărul urmărit de polițiști.

El a publicat și imagini cu autoturismul avariat, precizând că el și soția sa nu au fost răniți, și a relatat că, duminică, la Șelimbăr, un echipaj de Poliția le-a făcut semn mai multor șoferi să oprească, blocând astfel ambele benzi de circulație pe sensul spre Sibiu.