Ambulanță răsturnată: Șoferul a adormit la volan6Foto© realitatea.net

Ambulanță răsturnată: Șoferul a adormit la volan

, 9 știri, 17 vizualizări

Accidentul a avut loc sâmbătă de dimineață, când s-a primit o alertă la numărul de urgență 112. „În aceasta dimineață, ISU Galati a fost alertat prin Dispeceratul 112 despre un accident rutier la iesire din Piscu, dinspre Tecuci. Conducătorul unui autoturism, o femeie care probabil a adormit la volan, a pierdut directia de mers și a intrat într-un autotren”, a transmis ISU Galați.

„Din verificările efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că o femeie în vârstă de 50 de ani, domiciliată în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25, având direcția de deplasare dinspre municipiul Tecuci, în zona kilometrului 46, ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară prevăzută cu semiremorcă (tir), care era condusă de un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Roman, județul Neamț.

În urma impactului, pasagera aflată pe bancheta dreapta față, o femeie în vârstă de 72 de ani, a decedat, iar conducătoarea auto a rămas încarcerată.