America Express, din nou lider de piață Diseară, Irina Fodor pune în joc cuferele care aduc ultima eliminare înainte de Marea Finală21Foto1Video© a1.ro

America Express, din nou lider de piață Diseară, Irina Fodor pune în joc cuferele care aduc ultima eliminare înainte de Marea Finală

, 23 știri, 26 vizualizări

Ieri, prima cutie a ajuns la Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, echipa care a încheiat pe ultimul loc cursa. Au mai rămas două cutii în competiție! Tensiunea va atinge cote maxime diseară, la momentul deschiderii cuferelor, când se va afla verdictul.

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:27-23:59, ediția America Express de ieri seară a dominat concurența în topul audiențelor, impunându-se ca lider de piață pe toate segmentele de public. Astfel, reality show-ul a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 9.8 puncte de rating și o cotă de piață de 31.2%.

La orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 8.6 puncte de rating și 23.3% cotă de piață. La nivel național, America Express a ocupat primul loc în topul audiențelor, cu 7.8 puncte de rating și 21.4% cotă de piață. În minutul de aur 22:11, emisiunea a fost urmărită de peste 1,8 milioane de telespectatori.