Ana Baniciu a născut un băiețel. Cum a amenajat camera bebelușului în noua casă7Foto© libertatea.ro

Ana Baniciu a născut un băiețel. Cum a amenajat camera bebelușului în noua casă

, 7 știri, 19 vizualizări

Ana Baniciu, în vârstă de 31 de ani, și partenerul său, Edi Kovacs, sunt în culmea fericirii după ce marți, 4 iunie, vedeta a născut un băiețel perfect sănătos, potrivit cancan.ro. Micuțul a venit pe lume cu câteva zile mai devreme decât termenul stabilit de medici, care era pe 12 iunie.

Încă de la sfârșitul lunii mai, Ana Baniciu a fost informată de către medici că nașterea poate avea loc oricând, deși data oficială a nașterii era stabilită pentru 12 iunie. Artista a fost pregătită pentru acest moment de luni întregi, așteptând cu nerăbdare să-și țină în brațe primul copil. Edi Kovacs i-a fost alături Anei în aceste momente speciale și este extrem de fericit că a devenit tată. Cei doi au făcut toate pregătirile necesare pentru sosirea micuțului, inclusiv pregătirea bagajului pentru maternitate și stabilirea modului în care Ana și-a dorit să nască.

„Ne mutăm weekendul ăsta, exact înainte de naștere practic. Termenul e în iunie, pe 12 iunie, cam așa, dar vedem când vrea bebelușul să vină, pentru că voi naște natural. Ideea e că reușim să ne mutăm săptămâna viitoare. Bebelușul are o camera superbă, pe verde, cred că e cea mai frumoasă cameră din casă. Se montează mobila zilele astea și trebuie să facem curat, să ne mutăm toate lucrurile. O să dureze câteva zile”, a spus Ana Baniciu la finalul lunii mai.