Anamaria Prodan nu se oprește nici în plin divorț de Laurențiu Reghecampf4Foto© fanatik.ro

Anamaria Prodan nu se oprește nici în plin divorț de Laurențiu Reghecampf

, 5 știri, 34 vizualizări

Anamaria Prodan nu se oprește nici în plin divorț de Laurențiu Reghecampf. Celebra impresară le-a dat de gândit multora, după ce a postat câteva imagini, în spațiul public, din dormitorul matrimonial pe care îl împărțea cu Reghe.

Anamaria Prodan continuă să surprindă în spațiul public, acolo unde-i ține la curent cu tot ceea ce face, pe oamenii ce o apreciază și o urmăresc îndeaproape. Celebra impresară se bucură din plin de viață, de noile activități pe care le desfășoară, fiind foarte activă pe internet acolo unde-și împărtășește trăirile cu fanii pe care îi are. Vedeta nu se ferește să fie naturală, directă și sinceră, așa că le arată internauților tot ce consideră de cuviință.

Anamaria Prodan și-a expus, de multă vreme, viața personală în mediul online și nu a încercat să ascundă adevărul legat de relația ei cu tehnicianul Universității Craiova. Deși a vrut să-și protejeze copiii de divorțul dureros, care are loc între ea și Laurențiu Reghecampf, impresana nu a ezitat să spună tot ce se întâmplă cu ea și cu Reghe.