Anamaria Prodan va lansa două televiziuni cu patronii Realitatea Plus4Foto© gsp.ro

Anamaria Prodan va lansa două televiziuni cu patronii Realitatea Plus

, 6 știri, 35 vizualizări

„E provocarea maximă pentru mine. Mă întorc la prima dragoste și mă întorc numărul unu! Întotdeauna am crezut în puterea fabuloasa a presei. Cred foarte tare în oamenii tineri, foarte bine pregătiți. Am știut că vom pune bazele celor două televiziuni care se nasc de 1 decembrie.

Va fi cu totul altfel decât ceea ce este. Am aproape 50 de ani și niciodată nu am lăsat capul în jos. Nu mă schimbă faptul că voi deveni patron de televiziune! Eu vreau să aduc în fața telespectatorilor munca unui sportiv, viața lui așa cum o văd eu. Eu am acces în ambele lumi, și în lumea mondenă, și în cea sportivă. Vreau să relaxez puțin lucrurile. Fotbalul este despre bucurie, nu despre încrâncenare, despre bătaie!” a declarat Anamaria Prodan, invitată în studioul Realitatea Plus.

Reamintim că cele două posturi au primit licențele audiovizuale pe 25 iunie 2020, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Societatea a avut, de la momentul primirii licenței, un an la dispoziție pentru a lansa televiziunea, însă anul acesta, în luna mai, reprezentanții televiziunii au cerut CNA o amânare cu șase luni a intrării în emisie. Solicitare care le-a fost aprobată.