Anca Țurcașiu a trecut prin momente dramatice la Asia Express. Cum s-a rănit și care a fost reacția colegi ei de echipă4Foto© cancan.ro

Anca Țurcașiu a trecut prin momente dramatice la Asia Express. Cum s-a rănit și care a fost reacția colegi ei de echipă

, 5 știri, 64 vizualizări

Un nou început de săptămână în Asia Express vine cu un nou accident la o probă extrem de solicitantă. De data aceasta, protagonista a cărui incident a bagat-o într-o stare de panică totală, este Anca Țurcașiu, care se pare că s-a ars extrem de tare într-una din probleme din Malaezia.

Noul sezon al emisiunii Asia Express îi aduce pe concurenți în situații extrem de grele. Fără telefoane, fără transport asigurat, cu doar un dolar pe zi pentru cheltuieli, aceștia trebuie să parcurgă un traseu impresionant de 7.000 de kilometri, care începe în Thailanda și se încheie în Indonezia, pe insula Bali, unde va avea loc finala sezonului 7.

Pe măsură ce probele devin tot mai dificile, tensiunea crește, iar provocările pun la încercare atât abilitățile fizice, cât și psihice ale participanților. Una dintre cele care a resimțit din plin dificultatea probelor este actrița Anca Țurcașiu, care a suferit o accidentare în timpul unei încercări de gătit.