Anchetă de delapidare la un club din Liga 1. Poliția a avenit azi să ridice acte de la sediul grupării5Foto© libertatea.ro

Anchetă de delapidare la un club din Liga 1. Poliția a avenit azi să ridice acte de la sediul grupării

, 14 știri, 9 vizualizări

Sediul clubului Dunărea Călărași a fost "călcat" azi de oamenii legii, care cercetează un eventual caz de delapidare. Oamenii legii caută să afle cum s-au cheltuit banii în perioada 2014-2016. În sezonul 2014-2015 clubul călărășean a promovat în Liga 2, iar de atunci, până anul trecut, s-a luptat pentru intrarea în Liga 1.

Sursa citată anunță că aceste dosare ridicate fac obiectul unui dosar de delapidare aflat pe masa autorităților. "Polițiști din cadrul IPJ Călărași au ridicat în cursul zilei de astăzi de la sediul clubului AFC Dunărea Călărași, mai multe dosare care vizează activitatea clubului din perioada 2014-2016 și care fac obiectul unui dosar de delapidare aflat pe masa oamenilor legii.

Facem precizarea că documentele ridicate astăzi, 15 mai, de la clubul Dunărea, provin din perioada fostei conduceri când Dunărea activa în Liga 3, iar mai apoi a promovat în Liga 2", este anunțul făcut pe pagina de Facebook a Dunării Călărași. Revoltă la Ambulanța Vaslui!