Andreea Bălan, primele declarații după ce a fost surprinsă când se săruta cu Jador: „Trăiesc din plin”3Foto© romaniatv.net

Andreea Bălan, primele declarații după ce a fost surprinsă când se săruta cu Jador: „Trăiesc din plin”

, 4 știri, 59 vizualizări

La câteva zile după ce a fost surprinsă în compania lui Cătălin Cazacu într-un club, Andreea Bălan a fost fotografiată în timp ce se săruta cu Jador într-o mașină. Cântăreața neagă că ar avea vreo relație cu vreunul din ei. Ea a spus că e o femeie singură și că nu se vede nevoită să dea explicații pentru viața ei personală.

„Trăiesc din plin. Sunt mai ceva ca un rockstar. Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani de zile și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust, cu Cătălin Cazacu. Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. (…) Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună”, a mărturisit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Andreea Bălan și Jador au lansat recent o melodie împreună, iar în prezent lucrează la un alt proiect. Cei doi urmează să aibă și câteva concerte împreună.