Andreea Bălan s-a împăcat cu tatăl ei! Mărturisiri emoționante pe scena Sălii Palatului5Foto© libertatea.ro

Andreea Bălan s-a împăcat cu tatăl ei! Mărturisiri emoționante pe scena Sălii Palatului

, 6 știri, 13 vizualizări

Andreea Bălan s-a împăcat cu tatăl ei, după aproape 20 de ani de tensiuni și distanțare, artista anunțând că și-a iertat părintele. Totul s-a petrecut pe scena Sălii Palatului, la concertul susținut de blondină, în fața unui public numeros. Concertul Andreei Bălan a fost un adevărat tur de forță, plin de momente artistice spectaculoase și colaborări cu alți artiști de renume.

Momente emoționante pentru Andreea Bălan și tatăl ei! Artista a oferit un moment de neuitat pe scena Sălii Palatului, în cadrul concertului său grandios, organizat pe 16 octombrie, când a surprins publicul nu doar cu un spectacol impresionant, ci și cu un gest de neuitat, potrivit Cancan.

În fața unei săli pline, fosta jumătate blondă a trupei Andre a adus lacrimi în ochii spectatorilor atunci când l-a invitat pe scenă pe tatăl ei, Săndel Bălan. Aceasta a mărturisit că l-a iertat complet după o perioadă de tensiuni și distanțare. Momentul a fost încărcat de emoție, Andreea vorbind deschis despre relația complexă cu tatăl său, cel care i-a fost alături la începuturile carierei, când era doar o copilă ce visa la succes.

E o seară specială, pentru că sunt alături de minunata mea fiică. Te iubesc. Sunt mândru de tine
Andreea Bălan,
Andreea Bălan alături de tatăl ei pe scenă, în timpul concertului de…